Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jansrud kjørte ut i Åre

Haugen beste nordmann etter 1. omgang.

KJØRTE UT: Verdenscupleder Kjetil Jansrud kjørte ut i den første omgangen av storslalåmrennet i Åre. Leif Kristian Haugen er beste nordmann på 5.-plass. Foto: AP Photo / Alessandro Trovati / NTB Scanpix
KJØRTE UT: Verdenscupleder Kjetil Jansrud kjørte ut i den første omgangen av storslalåmrennet i Åre. Leif Kristian Haugen er beste nordmann på 5.-plass. Foto: AP Photo / Alessandro Trovati / NTB Scanpix Vis mer

Verdenscupleder Kjetil Jansrud kjørte ut i den første omgangen av storslalåmrennet i Åre. Leif Kristian Haugen er beste nordmann på 5.-plass.

Østerrikske Marcel Hirscher var suveren i den svenske storslalåmbakken. Han leder etter første omgang, 57 hundredel foran Fritz Dopfer.

Leif Kristian Haugen ligger 1.56 sekunder bak Hirscher på sin 5.-plass, mens Henrik Kristoffersen er nummer ti, 2.27 sekunder bak.

- Det er ikke noe bra, ikke i det hele tatt. Jeg hadde problemer med timingen, og bommer i nesten hver sving. Det er ingen god følelse når jeg kjører sånn, sa Kristoffersen til NRK.

Enda verre gikk det for verdenscupleder Kjetil Jansrud. Han fikk det tøft allerede fra toppen av og kjørte ut etter å ha satt skiene inn i hverandre og misset en port.

Det kan bli kostbart i kampen om verdenscuptrøya. Marcel Hirscher jager nemlig nærmest Jansrud og vil plukke 100 poeng dersom han følger opp den gode første omgangen i Åre.

(NTB)