Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjetil Jansrud på bedringens vei

Jansrud på bedringens vei. Klar for OL-avreise

Kjetil Jansrud har slitt med influensavirus, men er nå på bedringens vei og klar for avreise til OL.

OL-KLAR: Kjetil Jansrud er på bedringens vei. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger
OL-KLAR: Kjetil Jansrud er på bedringens vei. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sykdomsproblemene satte en stopper for Jansrud i helgens verdenscuprenn i Garmisch-Partenkirchen, men stjernealpinistens OL-deltakelse skal ikke være i fare.

- Han er på bedringens vei og klar for avreise onsdag, sier Lars Mæland, fysisk landslagstrener for alpinherrene, til NTB.

Jansrud sto over utfortreningen i Tyskland fredag og kjørte ikke verken utfor eller storslalåm. Ifølge Mæland så det greit ut også i helgen, og Jansrud hadde trolig kjørt dersom mer hadde stått på spill.

- Men akkurat nå er det andre ting som er viktigere. Så da tok vi ingen sjanse med tanke på lang reise (til OL) og disse tingene, sier Mæland og legger til at det ser lovende ut for Vinstra-mannen.

- Han er gradvis blitt bedre og bedre. Jansrud var til sjekk i dag (tirsdag) og skal til spesialist onsdag for å være hundre prosent sikker på at influensaviruset er i ferd med å slippe taket.

- Det ser veldig bra ut. Han er ved godt mot, sier Mæland videre.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!