Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jansrud på pallen etter godt slalåmrenn

Kjetil Jansrud kjørte et godt slalåmrenn og klatret opp på seierspallen med 3.-plass i superkombinasjonen i Italia fredag.

PÅ PALLEN: Kjetil Jansrud kjørte seg opp i slalåm-delen og ble nummer tre i superkombinasjonen. Dette bildet er fra gårsdagens utforrenn. Foto: NTB scanpix
PÅ PALLEN: Kjetil Jansrud kjørte seg opp i slalåm-delen og ble nummer tre i superkombinasjonen. Dette bildet er fra gårsdagens utforrenn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen skuffet litt i utfordelen, der han var nesten sekundet bak ledende Dominik Paris, men med en av de beste slalåmtidene ble det nok en pallplassering i verdenscupen for Jansrud.

Vinneren Alexis Pinturault var det ingen som klarte å nærme seg. Franskmannen var bare nummer 19 etter utfordelen, men knuste samtlige konkurrenter i slalåmløypa.

I mål var Pinturault 42 hundredels sekund foran toer Peter Fill. Jansrud fulgte bare tre hundredeler bak italieneren. Det ble nervepirrende minutter mot slutten for Jansrud, men han kunne puste lettet ut da Matthias Mayer havnet bak ham og Paris kjørte ut.

Alexander Aamodt Kilde traff ikke like godt som lagkameraten fredag. Han hadde 18. beste utfortid og endte også på 18.-plass i kombinasjonen.

Aksel Lund Svindal kjørte ikke fredagens superkombinasjon. Det gjorde derimot Sebastian Foss Solevåg, som havnet langt utenfor seierskampen med en 42.-plass i utfordelen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!