Jansrud på pallen i Beaver Creek

Kjørte seg opp fra femte- til tredjeplass i storslalåm.

PÅ PALLEN: Kjetil Jansrud kjørte seg opp fra femteplass til pallen i storslalåmrennet i Beaver Creek.Foto: SCANPIX/REUTERS/Rick Wilking
PÅ PALLEN: Kjetil Jansrud kjørte seg opp fra femteplass til pallen i storslalåmrennet i Beaver Creek.Foto: SCANPIX/REUTERS/Rick Wilking Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kjetil Jansrud kjørte seg opp fra femteplass til tredjeplass i kveldens storslalåmrenn i Beaver Creek, og klatret dermed opp på pallen etter helgas bitre fjerdeplass.

Ted Ligety fra USA vant rennet foran østerrikske Marcel Hirscher.

Jansrud endte 79 hundredeler etter vinneren. Gudbrandsdølen hadde nest beste tid i omgang to, men kunne ikke hamle opp med Ligety.

- Jeg hadde en mye bedre dag i dag, selv om jeg tapte 50/100 sekund på feilen i 1. omgang. Det er egentlig helt horribelt å tape så mye. Hadde jeg ikke mistet så mye kunne jeg kanskje vært med å kjempet med Ted om seieren her, sier Jansrud til NTB.

Svindal tapte Verdenscupleder Aksel Lund Svindal var beste nordmann på tredjeplass etter førsteomgang, men Svindal tapte tid i finaleomgangen, og ble til slutt nummer seks.

- Jeg er veldig imponert over det de to beste gjorde her i dag. Det de presterte er jeg rett og slett ikke god nok til å henge med på slik det er nå, sier han til NTB.

- Det har gått bra for meg i det siste, og jeg kan si meg fornøyd med USA-oppholdet, legger han til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer