Jansrud slått av suveren amerikaner: - Jeg er den eneste som henger med

Endte på andreplass i Val Gardena.

ANDREPLASS: Kjetil Jansrud var kommentatorenes eneste håp til å kunne slå Steven Nymans suverene tid i dag. Det greide han ikke, og Jansrud ser ut til å måtte ta til takke med en andreplass i dag. 0.31 sekunder havnet han bak den amerikanske 32-åringen. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
ANDREPLASS: Kjetil Jansrud var kommentatorenes eneste håp til å kunne slå Steven Nymans suverene tid i dag. Det greide han ikke, og Jansrud ser ut til å måtte ta til takke med en andreplass i dag. 0.31 sekunder havnet han bak den amerikanske 32-åringen. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kjetil Jansrud (29) var storfavoritt foran dagens utforrenn i Val Gardena, etter å ha vunnet tre av fire fartsrenn så langt denne sesongen.

Etter å ha utklasset alle i utforrennet i Beaver Creek, og andreplassen i Super G-rennet samme sted, hadde Jansrud naturlig nok sterk tro på at han kunne vinne i dag.

- Jeg tar en dag av gangen denne helgen. Jeg har vel en følelse av at jeg kan vinne både utfor og super-G, og det som er klart er at der må jeg være med i teten for å henge med i kampen om sammenlagtcupen, sa Jansrud til NTB.

29-åringen hadde muligheten til å ha full utfor-pott så langt i år, men måtte slå monstertiden til amerikanske Steven Nyman (32) som også kjørte best i treningsrunden onsdag.

Amerikaneren kjørte inn til tiden 1:55.89, og før Jansrud kjørte i dag var det ingen som var i nærheten av tiden hans.

- Eneste som henger med Kjetil Jansrud var desidert nærmest, med tiden 1:56.20. Det gjorde at han var bare 31 hundredeler bak amerikaneren.

Jansrud og Nyman er foreløpig i sin egen klasse i dagens renn. Nestemann på lista, Dominic Paris, kjørte inn hele 1.15 sekunder bak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer