Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jansrud tordnet etter parodirenn i går. Nå er dagens utforrenn avlyst

FRUSTERT: Kjetil Jansrud ble tatt av forholdene i gårsdagens kombinasjon. 
FRUSTERT: Kjetil Jansrud ble tatt av forholdene i gårsdagens kombinasjon.  Vis mer

Herrenes verdenscuprenn i utfor i Wengen lørdag er avlyst. Grunnen er voldsomt snøvær.

Det melder Det internasjonale skiforbundet (FIS) på Twitter lørdag.

- På grunn av den nåværende værsituasjonen har juryen bestemt seg for å avlyse dagens utforrenn i Wengen, skriver FIS Alpine på Twitter.

Ødelagt renn

Snøen laver ned i Sveits. Dette skapte også ujevne forhold under fredagens superkombinasjon, der Kjetil Jansrud med flere fikk rennet sitt ødelagt på grunn av været.

- Det er umulig å kjøre. Det bremset hele veien. Det kom fem centimeter med snø i TV-break. Vi sa det ikke kunne være pause, men de gadd ikke gjøre noe med det. Det er frustrerende for oss som kommer bak, forklarte Jansrud til TV 2.

Den norske superstjerna gikk også ut mot arrangøren, som ikke hørte på forslag fra utøverne:

- Det burde vært kortere intervaller mellom utøverne. Jeg begynner å miste håpet på de som styrer her. Vi vil alle ha det så fair som mulig. Det er lite å gjøre med været, men man må prøve å justerer det. Ikke ofte jeg klager, men dette var tungt å svelge.

-Parodi

Det samme gjaldt Aleksander Aamodt Kilde. Nordmannen var nummer elleve etter slalåmen og kjørte ned til en tid 1,47 sekunder bak den ledende sveitseren Niels Hintermann. Fra startnummer sju i utforrennet kjørte den 21 år gamle sveitseren i mål til 2.26,58 og tok en overraskende seier.

- Det ble parodi, men lite å gjøre noe med. Det er slik sporten er. Jeg må bare glemme hele utforrennet og komme sterkere tilbake lørdag. Hele dagen ble litt kjip. Håper at folk ser det, sa Kilde til NTB.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling