Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jansrud tredjemann før slalåmdelen

Superkombinasjon.

Kjetil Jansrud, of Norway, starts a training session for an alpine ski men's World Cup downhill event in Wengen, Switzerland, Thursday, Jan. 15, 2015. (AP Photo/Marco Trovati)
Kjetil Jansrud, of Norway, starts a training session for an alpine ski men's World Cup downhill event in Wengen, Switzerland, Thursday, Jan. 15, 2015. (AP Photo/Marco Trovati) Vis mer

(Dagbladet): Inntil Kjetil Jansrud satte ned som ellevtemann i utforbakken i Wengen, var det østerrikske Vincent Krichmayr som hadde satt standarden.

Men 29-åringen fra Vinstra, som var best på utfortreningen torsdag, kjørte solid og tok ledelsen i mål. Seinere kom imidlertid fartsspesialistene Carlo Janka (0.65 foran) og Matthias Mayer (0.11) og la seg inn foran ham på lista.

Dermed er han tredje best etter utfordelen i superkombinasjonsrennet. Det er ikke Jansrud fornøyd med, fastslår han overfor NTB.

- Nei, jeg er ikke fornøyd med dette, for jeg hadde trodd jeg skulle være i stand til å kjøre mye raskere. Det er helt klart at jeg ikke fikk til det jeg hadde tenkt i denne utforomgangen, men nå må jeg bare gjøre det beste ut av det i slalåmdelen, sier Jansrud.

Slalåmdelen går klokka 14.00.

Viktige verdenscuppoeng Selv om slalåm ikke er Jansruds favorittdisiplin, vil et godt resultat sikre ham verdifulle verdenscuppoeng når det gjelder sammenlagtstillingen i verdenscupen.

Slalåmspesialist Marcel Hirscher tok nemlig fra Jansrud sammenlagtledelsen rett før årsskiftet:

- Januar er en måned med mange slalåmrenn, så det er ingen stor overraskelse at han er forbi nå. Det hadde jeg forventet, men jeg hadde håpet at jeg skulle være litt nærmere, sa Kjetil Jansrud til Dagbladet tidligere denne uka.

Hirscher var for øvrig ikke å finne på startlista i superkombinasjonsrennet i dag.