Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jansrud tydelig misfornøyd etter femteplass i utfor: - Det er litt skuffende

Forhåndsfavoritten feilet.

TYDELIG SKUFFA: Det holdt dessverre ikke for Jansrud i Kvitfjell i dag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
TYDELIG SKUFFA: Det holdt dessverre ikke for Jansrud i Kvitfjell i dag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Kjetil Jansrud var en av de største favorittene foran dagens utfor-renn i Kvitfjell, men det holdt ikke helt inn for alpintstjerna som til slutt tok en delt femteplass med Beat Feuz fra Sveits.

Etter å ha kjørt fantastisk godt halve løypa, tapte han tid der amerikaneren Steven Nyman hadde vært sterkest. Dessverre klarte han aldri å ta igjen det tapte.

Da Jansrud kom i mål og så tiden, kunne man tydelig se at han var skuffa, da han slo rundt seg med skistaven og så oppgitt opp i lufta.

- Det er små marginer. I hengene synes jeg at jeg kjører bra. Det skal ikke være mulig å tape i de partiene jeg gjør. Det er kjedelig. Er du rask skal du jo bare fortsette å øke. Det er litt skuffende. Vi får forberede oss for i morgen. De to timene etter løpet nå blir det mye analysering, sånn er det, sa Kjetil Jansrud til NRK etter sin femteplass.

- Han bare dundrer på Etter Jansrud kjørte Dominik Paris. Han ga alt i den tøffe løypa, og var suveren. Han var nære daværende leder, Steven Nyman, sin tid gjennom hele løypa, og etter en utrolig avslutning kunne Paris stille seg på lederplassen.

- For noen fartsegenskaper han har. Han bare dundrer på og har mye høyere hastighet enn noen av de andre, sa NRKs kommentatorer under Paris' renn.

- Er fornøyd Dagens renn ble først utsatt i 30 minutter på grunn av tåke, men da Aleksander Aamodt Kilde satte ut som nummer åtte, hadde det klarnet opp.

Kilde gikk hardt ut, men i likhet med Jansrud hadde man forventa mer etter gårsdagens gode treningstider. Kilde ble til slutt nummer sju.

- Man har veldig lyst til å gjøre det like bra som på trening, men jeg er fornøyd, sa Kilde til NRK etter rennet.

- Kjetil kjører vannvittig bra på toppen, men han fikk ikke den samme grunnfarten som han hadde på trening i går. De andre gutta hadde kanskje litt ekstra i dag. Jeg er fornøyd, Kjetil er kanskje litt skuffa.

Dominik Paris vant rennet, mens Valentin Giraud Moine overraskende tok andreplassen. Steven Nyman ble til slutt nummer tre.

- FORNØYD: Det ble ikke seier for Aleksander Aamodt Kilde eller Kjetil Jansrud, men førstnevnte var fornøyd med sin plassering. Foto: AP Photo/Gabriele Facciotti
- FORNØYD: Det ble ikke seier for Aleksander Aamodt Kilde eller Kjetil Jansrud, men førstnevnte var fornøyd med sin plassering. Foto: AP Photo/Gabriele Facciotti Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media