Alpint:

Jansrud tydelig skuffa etter å ha misset pallplass

Klarte ikke gjenta gårsdagens andreplass.

Norway's Kjetil Jansrud gets to the finish area after completing an alpine ski, men's World Cup downhill, in Kitzbuehel, Austria, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Giovanni Auletta)
Norway's Kjetil Jansrud gets to the finish area after completing an alpine ski, men's World Cup downhill, in Kitzbuehel, Austria, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Giovanni Auletta) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I går var det høydramatisk i herrenes utforrenn i Garmisch Partenkirchen, da flere utøvere kjørte ut av den tøffe løypa.

To av dem, Steven Nyman og Valentin Giraud Moine, måtte fraktes bort ved hjelp av helikopter, og etter en sjekk på sykehuset ble det klart at Giraud Moine hadde brukket begge beina i krasjet.

I dag så det ut til at løypa passet utøverne litt bedre. Kanskje litt for godt, om du spør Kjetil Jansrud.

Han hadde svært gode mellomtider på toppen av bakken, men da han begynte å nærme seg målområdet ble tallene røde.

Da han kom i mål på en foreløpig tredjeplass var han åpenbart skuffa. Bedre ble det ikke da Peter Fill dyttet ham ned fra pallen. Dermed ble det ingen gjentakelse av gårsdagens andreplass i den samme løypa.

Hannes Reichelt fra Østerrike vant, mens Fill tok andreplassen. Beat Feuz ble nummer tre.

Jansrud ble til slutt nummer fem. Aleksander Aamodt Kilde nummer ni.

Gikk i nettet

Franske David Poisson ble den første som kjørte ut av løypa. Han havnet litt i ubalanse etter hoppet i løypa, og selv om han landet på bena klarte han ikke hente seg godt nok inn til høyresvingen som kom litt for brått for franskmannen.

Poisson kom på innerski da han skulle forsøke seg på svingen, men endte opp med å kjøre i nettet. Heldigvis reiste han seg for egen maskin og viste tommel opp for å si at han var ok.

Også sveitsiske Nils Mani kjørte ut. Han gikk i bakken på akkurat samme sted som Poisson.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer