Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud:

Jansrud usikker på om Svindal fortsetter

32-åringen håper de får kjøre sammen minst ett år til, men har forståelse for at motivasjonen kan få seg en knekk med smerter i kroppen.

HÅPER Å HA MED LAGKAMERATEN VIDERE: Kjetil Jansrud legger ikke skjul på at det er viktig både for ham og laget at Aksel Lund Svindal blir med videre. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
HÅPER Å HA MED LAGKAMERATEN VIDERE: Kjetil Jansrud legger ikke skjul på at det er viktig både for ham og laget at Aksel Lund Svindal blir med videre. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Aksel Lund Svindal har i lengre tid slitt med det ene kneet, og har vært ute av verdenscupsirkuset i lengre perioder de siste to årene. Sportssjef Claus Ryste bekreftet tidlig i april at Svindal fortsatt er en del av landslaget og blir med en sesong til.

Det samme gjorde landslagstrener Christian Mitter.

Selv om lagkamerat Kjetil Jansrud er krystallklar på at han vil ha med Lund Svindal videre, sier han at han likevel har forståelse for at beslutningen kan endres inn mot vinteren.

- Det er utrolig viktig for laget at han signaliserer at han blir med videre, og jeg håper vi får kjøre sammen minst ett år til. Likevel sier jeg det med et lite forbehold om hvordan ting utvikler seg, sier Jansrud til Dagbladet.

Han utdyper:

- Det er ingen garantier for hva som kommer til å skje med Aksel. Den beslutningen som er tatt har vært gjort på administrativt nivå. Han er tatt ut på laget, og alt er i orden på det området, sier Jansrud.

- Ikke gøy å kjøre

Jansrud presiserer at han skjønner om smertene gjør at Lund Svindals motivasjon har fått seg en knekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer