Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jansrud utenfor pallen i Kvitfjell

Men sikrer sammenlagtseieren i super-G.

UTENFOR PALLEN: Etter gårsdagens seier, holdt det ikke til pallen for Jansrud i Kvitfjell i dag. Foto: AP Photo/Alessandro Trovati/NTB Scanpix
UTENFOR PALLEN: Etter gårsdagens seier, holdt det ikke til pallen for Jansrud i Kvitfjell i dag. Foto: AP Photo/Alessandro Trovati/NTB Scanpix Vis mer

Kjetil Jansrud kjørte inn til ledelse, men det holdt ikke til en plass på verdenscuppallen i søndagens super-G i Kvitfjell.

Vinstra-alpinisten kjørte et solid renn, men det var ikke nok for å ta sin annen strake seier. Lørdag tok Jansrud sin 19. verdenscupseier da han vant utforrennet på hjemmebane.

NRKs kommentatorer skrøt av Jansruds kjøring, men det skulle raskt vise seg at den ikke ville holde til seier.

– Ingen feil av Jansrud noen sted. Presis kjøring hele veien, mente statskanalens alpinekspert Lars Elton Myhre da 31-åringen var i mål med en ledelse på 27 hundredels sekund.

Allerede rett etterpå dunket Peter Fill til med en superrunde. Italieneren slo Jansrud med hele 48 hundredeler.

– Det var da veldig mye, utbrøt NRK-kommentator Andreas Toft.

Jansrud ligger på en foreløpig sjetteplass. Selv om det ikke ble en ny seier eller nok en plass på pallen, har nordmannen etter alle solemerker sikret seg sammenlagtseieren i super-G-cupen.

Mer sol i bakken ga gunstigere forhold for alpinistene som kjørte etter Jansrud.

Heller ikke Alexander Aamodt Kilde ender blant de tre beste søndag. Han kjørte inn til en annenplass, men ble senere dyttet ned fra pallen av østerrikske Hannes Reichelt og Eric Guay.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media