- Japan er interessant for John

Det siteres agent Flod på hos italiensk nettsted.

MADE FOR JAPAN?: Agent Per A. Flod mener det japanske markedet vil være interessant for John Carew. Foto : Bjørn Langsem/DAGBLADET.
MADE FOR JAPAN?: Agent Per A. Flod mener det japanske markedet vil være interessant for John Carew. Foto : Bjørn Langsem/DAGBLADET.Vis mer

(Dagbladet): John Carews kontrakt med Aston Villa utløper til sommeren, og de krasse uttalelsene om manager Gerard Houllier har neppe styrket mulighetene for at 31-åringen blir i Birmingham.

Serie A og Fiorentina er blitt nevnt som det neste stoppestedet for nordmannen. I et intervju med det italienske fotballnedstedet calciomercato.com lanserer imidlertid agent Per A. Flod den japanske ligaen som et alternativ for Carew.

- Jeg er for tiden i Japan, og jeg må si at det er et interessant marked, også for John, siteres Flod på.

Etter det nettstedet erfarer er det ikke sannsynlig at Carew returnerer til Italia, der han tidligere har spilt for Roma. Flod er tilbakeholden på spørsmål om Serie A.

- En framtid i Italia? Jeg vet ikke, avisene skriver en masse ting som ikke er sant, sier han.

Per A. Flod ønsker ikke å uttale seg om Carews klubbframtid overfor Dagbladet.

PS. I en sms til Dagbladet hevder Flod at sitatene i calciomercatocom er «fri fantasi».

- Det som virkelig er interessant her i Japan, i tillegg til kulturen, er noen veldig spennende og nye mobilkraner som jeg og ser på her som representant for Kranutleiernes Landsforening. Disse er spennende på det norske markedet, skriver Flod.

CAREWS AGENT: Per A. Flod er for tiden i Nagano i Japan. 
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
CAREWS AGENT: Per A. Flod er for tiden i Nagano i Japan. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer