Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jarl Magnus Riiber (18) best i Kollen

Starter først i langrennsdelen.

I LEDELSEN: Jarl Magnus Riiber var best i hoppdelen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
I LEDELSEN: Jarl Magnus Riiber var best i hoppdelen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Til tross for en god del tåke i Holmenkollen, ble hoppinga til kombinertgutta gjennomført. 18-åringen Jarl Magnus Riiber gjorde et svært godt hopp, og får en god plassering i langrennsdelen senere i dag.

Riiber og Jan Schmid var de beste norske. Førstnevnte var best av alle, med sitt hopp på 130 meter. Jan Schmid hoppet syv meter kortere, og ble nummer tre.

Espen Andersen var første nordmann ut, men overbeviste ikke helt med sine 83,8 meter.

Mikko Kokslien har slitt i hoppbakken i det siste, men selv om hoppinga virka noe bedre i dag, kom ikke Kokslien lenger enn 105,5 meter.

Håvard Klemetsen, Jørgen Graabak og Magnus Krogh hoppet henholdsvis 109,5, 117 og 110 meter. Magnus Moan hoppet kortest av de norske med 80,5 meter.

- Tipper det blir jevnt Klokka 15.25 er det klar for langrenn, der tror NRK-kommentator Fred Børre Lundberg det vil bli jevnt.

- Riiber har rett og slett alle muligheter til å ta sin første verdenscupseier. Jeg tipper det blir jevnt. Riiber har enorme ferdigheter, det blir hardt å slå han, sier Lundberg.

Unggutten selv tror det blir vanskelig.

- Det er fantastisk å være her. Nå får vi se, langrenn vil bli vanskelig, men jeg skal gjøre mitt beste, sa Riiber til FIS etter rennet.