GAMMLER RINGREV: Jaromit Jagr (bak målet) tror han kan holde på til han er femti år med å spille hockey på toppnivå.Foto: AP /Alan Diaz/ NTB Scanpix
GAMMLER RINGREV: Jaromit Jagr (bak målet) tror han kan holde på til han er femti år med å spille hockey på toppnivå.Foto: AP /Alan Diaz/ NTB ScanpixVis mer

Jaromir Jagr mener han kan spille til han er 50

43-åringen har imponert i år.

Jaromir Jagr (43) har imponert stort etter overgangen til Florida Panthers, og laget kjemper fortsatt om en plass i NHL-sluttspillet. Superveteranen sier han ikke har noen planer om å gi seg.

- Jeg tror kroppen min tåler sju år til, for å være ærlig, sier han, ifølge ESPN.

Jagr ble klar for Panthers i februar, hans åttende klubb i NHL siden debuten helt tilbake i 1990.

I Panthers spiller han på rekke med Aleksander Barkov (19) og Jonathan Huberdeau (21), to spillere han kunne vært faren til. På 11 kamper siden overgangen står han med åtte poeng (to mål, seks målgivende), et snitt det fortsatt står respekt av.

- Jeg kan fortsatt spille og elsker fremdeles sporten. Det er viktigst. Så lenge jeg holder meg skadefri, kan jeg produsere og hjelpe hvilket som helst lag.

Jagr står med 718 NHL-mål i karrieren, og gjør han alvor av å spille i sju år til, er faktisk Wayne Gretzkys «uslåelige» rekord på 894 mål i fare.

- Jeg spiller til jeg tar den rekorden, har Jagr tidligere sagt med et glimt i øyet.

Natt til fredag noterte tsjekkeren seg for en målgivende pasning da Panthers slo Toronto Maple Leafs 4-1, og totalt står Jagr med 1792 poeng på 1541 NHL-kamper.

Tidligere i karrieren har han spilt for NHL-klubbene Pittsburgh Penguins, Washington Capitals, New York Rangers, Philadelphia Flyers, Dallas Stars, Boston Bruins og New Jersey Devils.

(NTB)