Jarstein: - Jeg driter i det Zlatan gjør på banen

Vil ikke snakke om Sveriges superstjerne.

VANT 4-2: Sveriges kaptein Zlatan Ibrahimovic jubler sammen med lagkamerater etter å ha scoret sitt tredje mål under privatlandskampen i fotball mellom Sverige og Norge på Friends Arena i kveld. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
VANT 4-2: Sveriges kaptein Zlatan Ibrahimovic jubler sammen med lagkamerater etter å ha scoret sitt tredje mål under privatlandskampen i fotball mellom Sverige og Norge på Friends Arena i kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB ScanpixVis mer

FRIENDS ARENA(Dagbladet): Norge tapte kveldens privatlandskamp mot Sverige 2-4, og det var Sveriges superstjerne Zlatan Ibrahimovic som scoret tre av Sveriges mål.

For Rune Almenning Jarstein ble det tøft å møte superstjernen på Friends Arena, uten at han bryr seg så altfor mye om Zlatans opptreden.

- Hva tenker du om det Zlatan gjorde på banen i dag?

- Det driter jeg egentlig i, sier Jarstein til Dagbladet.

- Men det var bra?

SCORET TRE: Sveriges kaptein Zlatan Ibrahimovic scorer sitt tredje mål fra et frispark under privatlandskampen i fotball mellom Sverige og Norge på Friends Arena i Stockholm i kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
SCORET TRE: Sveriges kaptein Zlatan Ibrahimovic scorer sitt tredje mål fra et frispark under privatlandskampen i fotball mellom Sverige og Norge på Friends Arena i Stockholm i kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ga deg akkurat et svar, gjorde jeg ikke det?, fortsetter den norske keeperen.

- Hvordan opplever du kampen?

- Nei, de er hakket bedre enn oss. Vi har god kontroll i begynnelsen av 2. omgang, så slipper vi taket igjen. Men vi kunne fort fått et par mål til.

Noe rotete Jarstein sier videre til Dagbladet at han synes Norge til tider spilte rotete, men at de også gjorde mye bra på banen.
Han innrømmer at han ikke hadde sin beste dag i mål.

- Jeg kunne sikkert gjort noe annereldes, men det var gode avslutninger. Man må likevel alltid se på hva man kan gjøre annerledes.

Sveriges tredje mål var det Zlatan som banket i mål på frispark, et skudd Jarstein burde tatt.

- Det er veldig dårlig, det skal jeg ta. Jeg har hatt en god sesong, men i dag var jeg ikke på mitt beste dessverre.

- Hva tar du med deg fra dagens kamp?

- Jeg tar med meg at vi møtte god mostand. Vi møtte en av verdens beste spillere, det gjør oss bedre.

Scoret hattrick Zlatan var derimot i langt bedre humør enn Jarstein etter kveldens kamp.

- Det var en veldig god kamp. I perioder spiller vi veldig god fotball. Når vi kommuniserer godt, er det enkelt å gjøre det godt. Norge er et fysisk godt lag og gjorde det vanskelig for oss, sier han til Viasat etter kveldens kamp.

Han var også godt fornøyd med frisparkmålet.

IRRITERT: Rune Almenning Jarstein er skuffet etter Zlatans tredje mål i kampen mellom Sverige og Norge. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
IRRITERT: Rune Almenning Jarstein er skuffet etter Zlatans tredje mål i kampen mellom Sverige og Norge. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg hadde to egne spillere i muren, som gjorde at jeg fikk et hull i muren jeg kunne score gjennom, sier han og gliser.

- Det er alltid kult å score mål.

Selv om Sverige til tider hadde full kontroll da de skrudde opp tempoet tror Zlatan at Norge kan gjøre det bra i framtida.

- Norge spilte bra da vi ga dem tid. De er fysisk sterke, og det er en bra miks av spillere. Om de involverer de unge som gjorde det bra for dem i U21-EM, kommer de til å bli gode, sier Ibrahimovic.