Jarstein: - Jeg skal vise hva jeg er god for

Sisteskansen klar for å stoppe Zlatan.

 STARTER:  Rune Almenning Jarstein prøver å behandle Zlatan Ibrahimovic som alle andre.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
STARTER: Rune Almenning Jarstein prøver å behandle Zlatan Ibrahimovic som alle andre. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

STOCKHOLM: Rune Almenning Jarstein starter mellom stengene for Norge på Friends Arena i kveld.

Viking-keeperen er Drillos soleklare førstevalg mellom stengene. Bak han gror det godt. Til Sverige er Odd-keeper André Hansen med som andrekeeper. Nå er han klar for å stoppe en av verdens beste spisser.

- Jeg forbereder meg på vanligvis. Det kan hende jeg kikker litt ekstra på video, sier Jarstein til Dagbladet før møtet med superstjernen.

Han ser på Zlatan som en vanlig spiller, selv om han er klar over at det er en av verdens beste spisser han skal bryne seg på.

- Han er topp-3 i verden, så det blir tøft, fortsetter Norges nummer 1.

- Jeg ønsker å vise meg fram, sier 28-åringen, som er blitt kjent for sitt temperament.

- Ingen kommentar
Han er ikke interessert i å si så mye rundt sin nåværende situasjon i klubblaget. Keeperen har kontrakt med Viking ut denne sesongen. Ved flere anledninger har han blitt koblet til utenlandske klubber, uten at det har blitt noen overgang.

Viking er nødt til å selge sisteskansen denne måneden hvis de ønsker å få noe igjen for landslagskeeperen.

God motstand
Om han får 90 minutter mellom stengene i privatlandskampen vet han ikke. Men han gleder seg til å entre gressmatten i Stockholm.

- En sånn treningskamp er bra for oss. Alle kamper er tøffe, men Sverige.

Drillo har muligheten til å gjøre seks bytter i kveld.

Disse 11 starter for Norge: Rune Almenning Jarstein - Omar Elabdellaoui, Brede Hangeland, Vegard Forren, Tom Høgli - Daniel Braaten, Markus Henriksen, Stefan Johansen, Magnus Wolf Eikrem, Tarik Elyounoussi - Mohammed Abdellaoue.