Jarstein: - Veldig, veldig trist

Tårevåt avskjed med Sandstø.

(Dagbladet.no): Odd-spillerne ble like overrasket som trenerne selv da Arne Sandstø og Gaute Larsen i kveld fikk sparken som Odd-trenere.

- Vi hadde et langt møte i kveld, hvor vi ble enige om hvordan vi skulle snu dette, sier keeper Rune Almenning Jarstein til Varden.no.

Det er bare en måned siden Jarstein var i klinsj med Sandstø, som sendte keeperen hjem fra trening. Men i kveld var det en følelsesladd avskjed med treneren som har vært i klubben så lenge Jarstein har vært i A-stallen.

- Det er veldig, veldig trist. Det kom noen tårer når jeg sa hadet til Arne i stad, sier han.

Han sier spillerne har stått bak trenerne og hatt tillit til dem, og at det var overraskende da de fikk nyheten i kveld.

Morten Fevang ble også overrasket, men kjenner til den nye treneren Ove Flindt Bjerg  fra sin tid i Aalborg, og håper han kan bidra til å snu den dårlige trenden.

- Han er en direkte fyr som sier det han mener til spillerne. I motsetning til det vi er vant til. Jeg håper dette kan gi laget et løft, men det er vanskelig å si i og med at vi har hatt så mye motgang, sier han til Telemarksavisa.

TROR PÅ FLINDT BJERG: Odd-kaptein Morten Fevang kjenner den nye treneren fra Aalborg. Foto: Scanpix
TROR PÅ FLINDT BJERG: Odd-kaptein Morten Fevang kjenner den nye treneren fra Aalborg. Foto: Scanpix Vis mer
TÅRER: Odd-keeper Rune Almenning Jarstein sier det kom noen tårer da han tok farvel med trener Arne Sandstø i kveld. Her omfavner de to hverandre etter en kamp i fjor.