Jarstein ble hasteinnlagt på sykehus

Operert i går.

(Dagbladet.no): RBKs skadetrøbbel ser for øyeblikket ikke ut til å ha noen ende. I går måtte Rune Almenning Jarstein hasteinnlegges på St.Olavs Hospital for å operere albuen, skriver RBK.no.

En betent slimpose på venstre albue har gitt landslagskeeperen smerter i lengre tid.

- Det ble bare verre og verre og Rune fikk nedsatt almenntilstand av en akutt betennelse i slimposen på albuen. Søndag ble vi nødt til å legge ham inn på sykehus for å operere, sier RBK-lege Kjetil Holen.

Det tar minst en uke å komme seg etter en slik operasjon og Almenning Jarstein mister dermed bortemøte med Viking onsdag og hjemmemøte med NAC Breda i intertotocupen søndag.

Steffen Iversen, Yssouf Konè, Kris Stadsgaard og Vadim Demidov er også på skadelista hos RBK. Demidov skal testes før den viktige Tippeliga-kampen onsdag.

HASTEOPERASJON: RBK-keeper Rune Alemnning Jarstein ble i går kveld operert for en betennelse i albuen og kan være borte i fra fotballen i to uker. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
HASTEOPERASJON: RBK-keeper Rune Alemnning Jarstein ble i går kveld operert for en betennelse i albuen og kan være borte i fra fotballen i to uker. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer
Jarstein ble hasteinnlagt på sykehus