Jarstein får støtte etter raserianfallet

- Vil ha enda mer temperatur.

Under gårsdagens Viking-trening  kokte det over for Rune Almenning Jarstein og Trond Olsen. Det to sto og slang gloser fram og tilbake til hverandre før Jarstein hev to vannflasker etter Olsen.

Får støtte I går støttet Viking-trener Kjell Jonevret spillerne. Han var glad for at de viste engasjement på banen.

- Det skjer ofte at det er verbale utbrudd, men det er bare herlig. Det er slik som gjør at vi får fram vinnerviljen, sier Kjell Jonevret til Dagbladet.

I dag kommer også nestleder i Vikinghordene, Mice McNeil, med støtte til spillerne.  Han vil se flere sinte spillere på treningene.

Vil ha mer - Jeg savner faktisk mer temperament, men alt med måte selvfølgelig, sier McNeil.

- Jeg synes det er for lite temperament i norsk fotball, og savner litt engasjement. At Jarstein har en utblåsning på en trening, det er sånn som skjer. Det har vært flere saker rundt han tidligere, men han har blitt voksen, og jeg synes han har jobbet bra for å holde temperamentet i sjakk. Han har gjort en veldig god jobb i mål, både for Viking og for Norge, og han det er positivt at han har litt temperament, så lenge han kan kontrollere det.

Han tror ikke Jarsteins trussel om bråk med fotografen var noe mer enn nettopp en trussel.

- Når det er tredve grader, og man har trent en hard økt, så er det ikke rart det koker litt over. Han ville vel ikke ha krangelen med Trond Olsen bredt utover i en riksavis. Jeg tror aldri han ville gjort noe ut av trusselen, sier McNeil.

- I Norge skal man ikke ha temperament, og det blir ofte sett ned på hvis man har det. Jeg synes derimot at det er bra, og hver spiller skal alltid gi 110 prosent, og de skal bli forbanna hvis det er noen de ikke synes at gjør jobben sin godt nok, sier McNeil.

- Både Jarstein og Trond Olsen har temperament, og det synes jeg er veldig bra. Du skal blø for drakta, og kjempe hele veien. Som keeper er det faktisk jobben din å si fra når forsvaret ikke gjør en god nok jobb.

Gårsdagens epsiode kommer heller ikke til å få noe annet etterspill enn et møte i dag tidlig. Spillerne har sagt unnskyld og er ferdige med episoden.