Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jarstein fikk én kamps karantene

Snill straff for å kaste ballen i ryggen på motspiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rune Jarstein (21) fikk én kamps karantene for det røde kortet han pådro seg mot Lillestrøm. Dermed er han kampklar mot Molde til helgen.

Keepertalentet fra Odd Grenland fikk marsjordre av dommer Kristoffer Helgerud etter å ha kastet ballen i ryggen på LSKs Arild Sundgot i oppgjøret på Åråsen onsdag 12. juli.

Nå har Norges Fotballforbund (NFF) konkludert med at forseelsen var verdt én kamps karantene – og den sonet Jarstein allerede i forrige runde, da Odd slo Start 2-0.

Førstkommende lørdag møter Odd Molde på Aker stadion. Da kan den landslagsaktuelle 22-åringen overta plassen mellom stengene igjen.

(ANB)

HAR SONET FERDIG: Rune Jarstein slapp unna med en kamps karantene etter å ha kastet ballen i ryggen på Arild Sundgot. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
HAR SONET FERDIG: Rune Jarstein slapp unna med en kamps karantene etter å ha kastet ballen i ryggen på Arild Sundgot. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer