Rune Jarstein

Jarstein forlenger med Hertha

Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein har forlenget kontrakten med Hertha Berlin. Den nye avtalen løper ifølge tyske aviser til sommeren 2021.

NY KONTRAKT: Landslagskeeper Rune Jarstein blir ifølge tyske aviser Hertha Berlin i tre år til. Foto: NTB Scanpix/Pixathlon/REX/Shutterstock
NY KONTRAKT: Landslagskeeper Rune Jarstein blir ifølge tyske aviser Hertha Berlin i tre år til. Foto: NTB Scanpix/Pixathlon/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den tidligere avtalen ville løpt ut neste sommer, men nå har Jarstein fått oppfylt sitt ønske om å fortsette i en klubb der han trives veldig godt og nyter stor tillit.

- Målet mitt er å få ny kontrakt, Hvis jeg får til det før sommeren så vil jeg være veldig fornøyd, sa han til NTB under landslagssamlingen nylig.

«Hovedstadens strengeste dørvakt», som Hertha omtaler ham på sitt nettsted , fikk det torsdag som han ønsket.

- Rune er en fantastisk ressurs for laget og har i flere år spilt på konstant høyt nivå. Han er fortsatt store ambisjoner og søker stadig å forbedre seg. Våre unge spillere kan lære mye av hans innstilling, sier sportsdirektør Michael Preetz til nettstedet.

- Jeg er svært lykkelig i Hertha og i Berlin. Klubben, omgivelsene og våre tilhengere er supre. Her har jeg utviklet meg både som spiller og menneske, sier Jarstein selv.

På nettstedet framgår det ikke hvor lang den nye kontrakten er, men Jarstein bekrefter overfor Telemarksavisa at det er til sommeren 2021.

Jarstein kom til Bundesliga-klubben Hertha i januar 2014 fra Viking. I halvannen sesong måtte han nøye seg med å være reserve for Thomas Kraft, men i september 2015 ble Kraft skadd, og Jarstein var en så god vikar at han overtok rollen som førstevalg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer