SKRYTER AV ODD-FANSEN: Rune Almenning Jarstein ble stolt av mottakelsen han fikk fra hjemmefansen på Skagerak Arena i går. 
Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
SKRYTER AV ODD-FANSEN: Rune Almenning Jarstein ble stolt av mottakelsen han fikk fra hjemmefansen på Skagerak Arena i går. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

Jarstein fra sjikane til applaus

- For en fantastisk supportergjeng.

||| (Dagbladet): Det var i Odd Grenland at Rune Almenning Jarstein utviklet seg til å bli en toppkeeper, men fem års fartstid i klubben reddet ham ikke fra en kjølig mottakelse på Skagerak Arena i cupkampen for to måneder siden.

Da ble Viking-keeperen pepet ut og skjelt ut av supportergruppa «Oddrane», som feilaktig trodde at Jarstein hadde vist dem fingeren.

I går var 26-åringen tilbake på samme bane. Og denne gangen viste hjemmefansen seg fra en annen side, slik Jarstein hadde ønsket i lokalavisa før kampen.

- For en fantastisk supportergjeng. Jeg er stolt av dem. Det gjør meg glad, sier han til Varden.

Jarstein ble imidlertid ikke bløt av den hyggelige mottakelsen, for han vartet opp med et par klasseredninger og holdt en stund Viking inne i kampen.

Bentleys to scoringer - én i hver omgang - var han derimot sjanseløs på. Og dermed gikk Viking på et nytt bortetap

— Jeg skal ikke stå og slakte noen, men jeg synes det var to drittmål vi slapp inn. Odd slapp for enkelt til, sier Jarstein ifølge Rogaland Avis.

Tre serierunder før slutt er Viking helt nede på 9. plass, og en 4. plass er nå det beste siddisene kan håpe på. Avstanden opp til Haugesund er fire poeng.