BLIR I VIKING: Rune Almenning Jarstein har ønsket seg til en utenlandsk klubb, men har ikke funnet en passende arbeidsgiver i løpet av overgangsvinduet. Dermed blir han i Viking i alle fall fram til sommeren. Foto: KENT SKIBSTAD / NTB SCANPIX
BLIR I VIKING: Rune Almenning Jarstein har ønsket seg til en utenlandsk klubb, men har ikke funnet en passende arbeidsgiver i løpet av overgangsvinduet. Dermed blir han i Viking i alle fall fram til sommeren. Foto: KENT SKIBSTAD / NTB SCANPIXVis mer

Jarstein har ikke funnet seg ny klubb

Blir i Viking.

Rune Almenning Jarstein lyktes ikke i jakten på en ny klubb og fortsetter i Viking.

Jarstein har ønsket seg til utlandet, men ingen klubber har lagt inn bud på landslagskeeperen, skriver Stavanger Aftenblad.

- Det har vært et ekstremt stille overgangsmarked. Ingen klubber har ønsket seg ny keeper. Samtidig er det mer normalt enn unormalt i januar, sier agent Jim Solbakken.

Engelske Hull ville ha Jarstein i november i fjor, men da ble budet avslått av Viking-ledelsen. Siden har det vært stille rundt målvakten.

- Rune er landslagskeeper. Han går ikke hvor som helst. Nå gjelder det å prestere for Viking og Norge fram til sommeren. Det er generelt lettere å selge spillere om sommeren. Det er da klubbene setter troppene sine, sier Solbakken til Stavanger Aftenblad.

Siden Jarstein blir i klubben, skal Viking leie ut U21-landslagskeeper Arild Østbø kommende sesong.

- Jeg vet ikke hvilke klubber som er aktuelle, men jeg vet at Viking jobber med saken. Jeg ønsker å spille på et høyere nivå enn norsk 1. divisjon, sier Østbø.

(NTB)