Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jarstein holdt nullen i hjemmedebuten for Hertha Berlin

Spilte fra start for første gang på Olympiastadion.

GOD FRA START: Det har tatt tid, men Rune Almenning Jarstein fikk endelig hjemmedebuten for Hertha Berlin. I den holdt han også nullen. Foto: EPA/ANNEGRET HILSE / NTB Scanpix
GOD FRA START: Det har tatt tid, men Rune Almenning Jarstein fikk endelig hjemmedebuten for Hertha Berlin. I den holdt han også nullen. Foto: EPA/ANNEGRET HILSE / NTB Scanpix Vis mer

Hertha Berlin - FC Köln 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Det er lenge siden Rune Almenning Jarstein gikk til Hertha Berlin, og i kveld, nesten 21 måneder etter overgangen fra Viking, fikk han sin hjemmedebut på Olympiastadion i Berlin.

I en fartsfyllt førsteomgang haglet det med sjanser begge veier. Jarstein gjorde flere gode redninger, og hadde også tur da han ble reddet av stanga på Leonardo Bittencourts skudd etter en drøy halvtime.

Noen minutter senere smalt det igjen i stålet bak Jarstein, men denne gangen var Yuya Osako vinket av for offside før han banket ballen i krysstanga og over.

Fem minutter senere vartet hjemmelaget opp med et mønsterangrep. Etter flere trekk ble Marvin Plattenhardt spilt fri på venstrekanten. Plattenhardt fant Vedad Ibisevic foran mål, som headet ballen vakkert i motsatte hjørne.

Andreomgangen bød også på flere sjanser til begge lag, men i en kamp der begge lagenes keepere sto stødig, var det altså Jarstein som holdt nullen.

Og på overtid kontret Ibisevic inn sin og Herthas andre mål for kvelden.

Dermed klatret også Hertha Berlin til øverste halvdel av tabellen, i en runde som til slutt overskygges fullstendig av Robert Lewandowskis fem raske mål mot Wolfsburg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling