Jarstein i klinsj med Odd-treneren

Sendt hjem fra trening.

(Dagbladet.no): Rune Jarstein var et stykke unna normal standard da Odd i går tapte 1-3 hjemme mot Viking. Kanskje hadde det sammenheng med det som skjedde på trening dagen i forveien - da Jarstein ifølge lokalavisa Varden skal ha vært i klinsj med trener Arne Sandstø.

Landslagskeeperen ble sendt hjem før treningen var ferdig, men er ikke spesielt lysten på å fortelle hva som skjedde.

- Snakk med Arne. Du får ta alt med Arne, sier Jarstein til Varden.

- Kan være utladning

Sandstø bekrefter at Jarstein ble sendt hjem, men er sparsommelig med opplysningene utover det.

- En intern greie som vi holder for oss selv, sier han.

Jarstein har hatt en travel uke, og markerte seg blant annet med en fantastisk redning i 2. omgangen han fikk stå mot Argentina sist onsdag. Assistenttrener Gaute Larsen tror det kan ha blitt for mye styr for keepertalentet.

- Det kan være en utladning. Jeg vil ikke kommentere denne saken mer, men vi vil ta en grundig evaluering, også av dagene før kamp, sier Larsen til Varden.

TEMPERAMENTSFULL: Rune Jarstein havnet i krangel med treneren dagen før kampen mot Viking, og var ikke helt seg selv i 1-3-tapet. Foto: SCANPIX
TEMPERAMENTSFULL: Rune Jarstein havnet i krangel med treneren dagen før kampen mot Viking, og var ikke helt seg selv i 1-3-tapet. Foto: SCANPIX Vis mer

Episoden på lørdag er ikke første gang Jarstein har havnet i trøbbel denne sesongen. Hjemme mot Lillestrøm ble han byttet ut i pausen, etter en real utblåsning mot lagkameratene.

Sandstø begrunnet byttet med at Jarstein hadde vært «ekstremt destruktiv».

Jarstein i klinsj med Odd-treneren
<B>SENDTE JARSTEIN HJEM:</B> Odd-trener Arne Sandstø.