- Jarstein kan danke ut Myhre

Se hva din lokalavis er opptatt av.

(Dagbladet.no): Vikings gullhåp møtte veggen i Skien i går.

Odd Grenland - Viking 1-0

Den levende veggen heter Rune Jarstein. Tommy Svindal Larsen mener 20-åringen er moden for å utfordre Thomas Myhre om keeperplassen på A-landslaget.

«Her er eliteseriens beste keeper», skriver Varden.

- Rune er meget bra. Nå må han sikte seg inn mot Thomas (Myhre red. anm.). Rune holder landslagsklasse, sier Svindal Larsen til Telemarksavisa.

I Rogalands Avis er Egil Østenstad oppgitt over misbrukte sjanser. Og sinna over skuffende avgjørelser fra mannen i svart.

- Jeg syns straffen var soleklar da Tchoyi tok Bjørn Dahl. Og jeg var godt plassert. Han kunne skutt selv eller spilt meg. Du må se litt på hvem som faller også. Bjørn Dahl er ikke typen som kaster seg uten grunn, sier Østenstad.

I Stavanger Aftenblad blir Nils Johan Semb relansert til trenerjobben i Viking. I samme avis klager også Brede Hangeland på dømmingen.

NABOOPPGJØR: Uwe Rösler og Kjetil Rekdal synes begge 0-0 var greit i går kveld. Onsdag må ett av lagene vinne semifinalen. Foto: Scanpix
NABOOPPGJØR: Uwe Rösler og Kjetil Rekdal synes begge 0-0 var greit i går kveld. Onsdag må ett av lagene vinne semifinalen. Foto: Scanpix Vis mer

- Vi gjorde en bra kamp og rundspilte til tider Odd Grenland. Likevel blir det null poeng, og det føles fælt. Vi føler oss snytt.

Lillestrøm - Vålerenga 0-0

LSK plukket poeng av serielederne, og det er Uwe Rösler fornøyd med.

- Vi var best i 1. omgang og spurtet bra helt til slutt, men dessverre ville ikke ballen inn. Jeg er uansett fornøyd, sier Rösler til Romeriks Blad.

Dagsavisen mener uavgjort var bedre for VIF enn lokalrivalene. Fordi LSK nå er hektet av gullkampen.

VIF-trener Kjetil Rekdal synes ikke VIF-spillerne virket slitne, denne gangen.

- Nei. Lillestrøm-kamper er som dette uansett om vi hadde hatt 14 dagers ferie, sier Rekdal til avisa.

Lagene møtes i semifinalen i cupen onsdag...

Aalesund - Glimt 1-1

Målet som ble avblåst på overtid er det heiteste temaet i Sunnmørsposten. Med 2-1 hadde håpet om ny kontrakt vært langt sterkere for Aafk.

Lokalavisa fastslår i dag at målet ble feilaktig annullert. Og får ikke uventet støtte fra Aafk-spillerne.

- Umulig å si hva han blåste for. Ikke så vi noe galt og ikke fikk vi noe svar da vi spurte heller. Håpløst! sier Lasse Olsen.

I Bodø er det mest glede over at det ikke ble et nytt tap.

- Jeg er fornøyd med at vi står ut løpet. Dette var en veldig viktig kamp ikke å tape, sier Ola Haldorsen til Avisa Nordland.

Tromsø - Fredrikstad 2-0

Tippeligatoppscorer Ole Martin Årst sendte TIL over streken. Og han får selvsagt skryt i Bladet Tromsø. Selv er landslagsspissen mest opptatt av å unngå nedrykksstrid mot RBK i siste runde.

- Jeg håper for alt i verden det er avgjort innen den tid. Å få en liknende skjebnekamp for oss som i 2003, ønsker jeg ikke. Vi kan ikke satse på at det samme skjer en gang til, sier Årst.

Også Fredrikstad er utrygge med fem kamper igjen, og Dagfinn Enerly ber medspillerne forstå alvoret i Fredrikstad Blad.

- Nå må vi virkelig gå i krigen, selv om det er ingen grunn til å grave seg ned ennå. Vi må ikke miste troen på at vi skal klare dette, selv om vi har gjort det vanskelig for oss selv, sier Enerly.

FFK-trener Egil Drillo Olsen er ikke så nervøs, han tror én seier til er nok.

- Jeg har tidligere sagt at vi trenger 27-28 poeng for å fornye kontrakten, men det kan holde med 26 poeng også, sier Drillo.

Ham-Kam - Lyn 1-0

Espen Haug ble ikke bare matchvinner, han tok også et steg mot en ny kontrakt. 35-åringen må spille i tre av fire kamper i snitt denne sesongen før han får ny avtale, skriver Hamar Arbeiderblad.

- De ville ikke skrive toårskontrakt, og da ble det slik. Det ble et konkurranseelement for meg, og det gikk bra, sier Haug.

I Lyn virker medalje mer og mer fjernt etter tapet på Briskeby. Uten at trener Henning Berg bryr seg om noe annet enn skuffelsen over en dårlig kamp.

- Vi tenker ikke på plassering i det hele tatt og har aldri snakket om medaljer. Vi skal utvikle oss og bli bedre, sier Berg til Aftenposten.

FORMLAGET: Rune Jarstein og Oliver Occean sørger for seier etter seier for Odd.
RBK, NEI TAKK: Ole Martin Årst håper TIL sikrer ny tippeligakontrakt før møtet med Rosenborg.