Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jarstein og Skjelbred tapte for Nordtveit

Mönchengladbach for sterke for Hertha.

SLAPP INN TRE:  Rune Almenning Jarstein kunne ikke forhindre tremålstap for Hertha Berlin mot Borussia Mönchengladbach. Foto: AP Photo/Tariq Mikkel Khan/POLFOTO,File
SLAPP INN TRE: Rune Almenning Jarstein kunne ikke forhindre tremålstap for Hertha Berlin mot Borussia Mönchengladbach. Foto: AP Photo/Tariq Mikkel Khan/POLFOTO,File Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbreds Hertha Berlin ble slått 0-3 av Håvard Nordtveits Mönchengladbach i en treningskamp onsdag.

De tyske lagene oppholder seg i Tyrkia for å gjøre seg klar til vårsesongen. Der benytter de anledningen til å gi sine yngste spillere en del kamptrening. Likevel var Jarstein, sammen med Skjelbred, på banen for Hertha onsdag.

Amin Younes, Max Kruse og Peniel Kokou Mlapa scoret målene for Gladbach.

Onsdagens kamp var Jarsteins annen for Hertha etter overgangen fra Viking. Debuten kom mot sveitsiske Aarau lørdag.

Håvard Nordtveit var på banen for Mönchengladbach.

(NTB)

Redigert av Dagbladet: I den opprinnelige artikkelen fra NTB ble det skrevet at Jarstein gjorde 0-2 med et selvmål. Dette stemmer ikke, han var tvert imot nær ved å redde Borussia Mönchengladbachs andre mål med en beinparade.

Hele Norges coronakart