Jarstein om skyteepisode med klubblaget: - Mye skumle folk rundt omkring

Skjøt mot lagbuss.

LANDSLAGSKEEPER:  Rune Jarstein føler han er i god utvikling I Hertha Berlin. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
LANDSLAGSKEEPER: Rune Jarstein føler han er i god utvikling I Hertha Berlin. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Kroatia, på Max klokka 18.00

ULLEVAAL (Dagbladet): Da Rune Jarsteins Hertha Berlin skulle spille cupkamp mot Arminia Bielefeld, ble lagbussen beskutt av en person på motorsykkel.

- Det er mye skumle folk rundt omkring, sier keeperen, som forbereder Norges kamp mot Kroatia i dag. Per-Mathias Høgmo stiller høyst sannsynlig med Ørjan Nyland i mål. Men for Jarstein skjer det saker og ting i Tyskland, på flere fronter.

God samarbeid En ny keepertrener som han samarbeider godt med, gjør at 30-åringen har rykket opp som andrekeeper. Treningshverdagen er god, og da var det bare naturlig at han sammen med resten av Bundesliga-laget satte seg på toget til Bielefeld i begynnelsen av august. Motstander: Arminia Bielefeld.

Men da de kom fram, hadde sjåføren på bussen som sto og ventet på dem en spesiell historie å fortelle. Han var blitt beskutt av en person på motorsykkel.

- Det skjedde før vi var framme. Motorsyklisten hadde kommet forbi, snudd - og skutt. Det var skremmende for sjåføren, som ikke har vært med oss siden, forteller Jarstein.

- Hadde skuddet gått gjennom ruta, ville det truffet sjåføren. Det er litt skremmende å tenke på i ettertid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.