Jarstein operert på nytt

Mens lagkameratene ladet opp til Viking-kamp med Iron Maiden-konsert.

• Dagbladet.no direkte: Viking - Rosenborg fra kl. 19.00

(Dagbladet.no): Rosenborg og landslagets keeper Rune Almenning Jarstein måtte i går albueopereres for andre gang, etter at han mandag ble hastesendt til sjukehus.

- Det tar jo alltid noen dager å komme seg uansett. Jeg følte jeg var i veldig bra form da dette skjedde, at treningene har gått bedre enn noen gang tidligere. I tillegg er det mange kamper og landslagssamling nå, så dette var veldig kjedelig, sier han til Adresseavisen.

Spent tippeligadebutant 

Trønderlaget må dermed klare seg uten sin førstekeeper mot Viking i kveld. Inn kommer Alexander Lund Hansen, en 25 år gammel sisteskanse med bakgrunn i blant andre FFK.

- Jeg gleder meg vilt, fastslår han overfor klubbens hjemmesider.

Lenger fram på banen har Steffen Iversen meldt seg klar til kamp, til tross for en strekk.

- Jeg kjenner litt til strekken akkurat nå, fordi jeg ble stående i ro etter treninga. Men underveis er det ikke noe problem, og i hvert fall ikke når jeg spiller kamp. Da er alt annet glemt, sa en småhaltende spiss til RBK.no etter gårsdagens trening.

OPERERT PÅ NYTT: Rune Almenning Jarstein er operert to ganger på grunn av en betent slimpose i albuen. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
OPERERT PÅ NYTT: Rune Almenning Jarstein er operert to ganger på grunn av en betent slimpose i albuen. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Dermed slipper kanskje John Pelu å gå på banen (iallfall fra start) til en ventende og massiv pipekonsert, som følge av kontroversene på Lerkendal tidligere i år.

Ladet opp med

I Viking-leiren har trener Uwe Rösler stengt treningene før møtet med Rosenborg, og dermed er det verre å si hva tyskeren pønsker på.

Dessuten er det usikkert om fjorårets storscorer, skadeplagede Peter Ijeh, blir kampklar.

Uansett gjenstår det å se om det blir noe rock\'n\'roll på Viking stadion i kveld. 

Roar Strand, Christer Basma, Alejandro Lago og Juska Savolainen skulle i så fall ha sørget for den best tenkelige oppladningen: Iron Maiden-konsert på Lerkendal i går.

Klubbens medisinske koordinator, Iron Maiden-fan Haakon Schwabe, er klar:

- Dette er perfekt oppladning, som gir masse energi. Det er bare å flytte den med ut på banen, så slår vi Viking.

Jarstein operert på nytt

Sjøl sikret han seg kremplass til konserten da han forhandlet om sin nåværende kontrakt ...