PÅ VEI BORT: Vikings keeper Rune Almenning Jarstein skal være på vei til Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf.  Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
PÅ VEI BORT: Vikings keeper Rune Almenning Jarstein skal være på vei til Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer

- Jarstein på vei til Bundesligaen

Keeperen kan endelig få drømmen oppfylt.

(Dagbladet): Rune Almenning Jarstein har aldri lagt skjul på at han ønsker å spille i utlandet. Sisteskansen var nære en overgang til engelske Hull i november i fjor, men overgangen gikk i vasken som følge av Vikings pengekrav den gangen. Nå skal Rogaland-klubben være enig med et tysk lag om en overgang for Jarstein.

Det er NRK som melder at klubben det dreier seg om er Fortuna Düsseldorf. Ifølge Aftenbladet skal den tyske Bundesliga-klubben være villig til å gi 4 millioner kroner for den norske landslagskeeperen.

- Jeg kan bekrefte at vi er i dialog med et par klubber som er seriøst interesserte. Jeg vil ikke si så mye mer enn det, sier Viking-direktør Arne Larsen Økland til Aftenbladet.

Jarstein selv tar ikke jubelen på forskudd.

- Jeg håper dette går i orden, men jubler ikke før papirene er signert, sier keeperen til avisa, og tenker tilbake på overgangen til Hull som strandet i fjor høst.

Det internasjonale overgangsvinduet åpner igjen 1. juli, og Jarstein vil fortsette i Viking fram til dette om overgangen skulle gå i orden.

Fortuna Düsseldorf har allerede en nordmann i stallen. Mathis Bolly dro til den tyske klubben før inneværende sesong.