Jarstein røk akillesen på trening

Er ute av spill i fire-fem måneder.

LANGT SKADEAVBREKK: Rune Almenning Jarstein på tur med landslaget til Zagreb og Kroatia tidligere denne måneden. Det spøker for Jarsteins deltakelse til neste EM-kamp, mot Danmark i slutten av mars. Foto: Erlend Aas, Scanpix
LANGT SKADEAVBREKK: Rune Almenning Jarstein på tur med landslaget til Zagreb og Kroatia tidligere denne måneden. Det spøker for Jarsteins deltakelse til neste EM-kamp, mot Danmark i slutten av mars. Foto: Erlend Aas, ScanpixVis mer

|||
Rune Almenning Jarstein er ute i fire til fem måneder etter at Viking-keeperens hælsene røk på lørdagens trening, melder aftenbladet.no.

Jarstein skulle plukke et innlegg i feltet og landet forkjært. Testene som ble foretatt av Vikings medisinske personell, viste at skaden var mer alvorlig enn antatt.

- Jarstein røk akillesen og er ute i fire-fem måneder. Han blir operert i løpet av de nærmeste dagene, og vi håper han kan rekke seriestarten neste år, sier fysioterapeut Halvard Øen Grova til aftenbladet.no.

Arild Østbø voktet Vikings mål i søndagens kamp mot Aalesund, som endte med 1-3-tap. Han tabbet seg kraftig ut på AaFKs første mål.

Jarstein er reserve for Jon Knudsen på Norges landslag, og han voktet målet i forrige kamp mot Kroatia. Skaden gjør det tvilsomt at Jarstein kan være i troppen til den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Danmark i slutten av mars.

(NTB)