VETERAN:  Javier Zanetti er 40 år og har spilt for Inter siden 1995. Til sommeren går kontrakten hans ut.Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo
VETERAN: Javier Zanetti er 40 år og har spilt for Inter siden 1995. Til sommeren går kontrakten hans ut.Foto: REUTERS/Alessandro GarofaloVis mer

Javier Zanetti avviser Chelsea-rykter

- Jeg tror Inter-fansen vet hva jeg føler om å spille i denne drakta.

Inter-veteran Javier Zanetti (40) tilbakeviser spekulasjonene om at han blir en del av Chelseas trenerapparat etter sesongen.

Zanetti har spilt for Inter siden 1995, men kontrakten hans går ut til sommeren. Det har ført til at engelske medier den siste tiden har ymtet frampå at Chelsea-manager José Mourinho ønsker argentineren som en spillende trener i klubben.

- Jeg snakker med Mourinho jevnlig, men dette har vi aldri diskutert. Jeg tror Inter-fansen vet hva jeg føler om å spille i denne drakta. Inter er klubben i mitt liv og mitt hjem. Jeg ønsker å bli her, slo Zanetti fast fredag.

Mourinho var trener i Inter mellom 2008 og 2010. Under portugiserens ledelse gikk klubben helt til topps i mesterligaen. Det ble også to serie A-titler med Mourinho som sjef.

(NTB)