Jays bare slått av Bolt - klar for VM-finale

Imponerende andreplass i Daegu.

FINALEKLAR: Jaysuma Saidy Ndure kvalifiserte seg til finalen på 200m under VM i friidrett i Daegu fredag. Foto: Bjørn Langsem  / Dagbladet.
FINALEKLAR: Jaysuma Saidy Ndure kvalifiserte seg til finalen på 200m under VM i friidrett i Daegu fredag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DAEGU / OSLO (Dagbladet): Jaysuma Saidy Ndure imponerte stort, og løp inn på andreplass i semfinalen på 200 meter sprint.

Ndure fikk en god start, og klarte å holde tempoet. Mot slutten dro han litt ifra og kunne bremse inn mot mål. Bruno De Barros kom på plassen bak Ndure.

Bare Usain Bolt var bedre enn Ndure som løp inn på tiden 20.50.- Dette er stort. Jeg var skuffet etter semifinalen på 100 meteren, og måtte bare sørge for å være med til finalen, sier Ndure til NRK etter løpet.Bolt var som nevnt fullstendig overlegen, og tok en meget komfortabel seier. Bolt, som ble disket fra finalen på 100-meteren etter en tjuvstart i helga, nærmest jogget i mål på dagens semifinale.

Etter diskingen i helga var han svært skuffet, og rømte fra pressen. I dag gjorde han «comeback», og tok seg altså enkelt videre til finale.

Han sier at det verste etter diskingen har vært å sitte å vente på det neste løpet, men at det var hans skyld.

- Jeg koser meg nå, jeg har det bare gøy, sa jamaicaneren til NRK etter seieren.

- Det var skuffende søndag fordi jeg har trent så lenge for det, og så gikk alt i vasken. Men det var min skyld, jeg gjorde en feil, og må bare gå videre, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.