Jaysuma Ndure friskmeldes til VM

Har ingen alvorlig kneskade.

VM-KLAR: Jaysuma Ndure har ingen alvorlig kneskade. Dermed er Norges VM-sprinthåp friskmeldt til VM i Berlin. Foto: Arnt E. Folvik / DAGBLADET.
VM-KLAR: Jaysuma Ndure har ingen alvorlig kneskade. Dermed er Norges VM-sprinthåp friskmeldt til VM i Berlin. Foto: Arnt E. Folvik / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Olympiatoppens sjeflege Lars Engebretsen fikk mandag kveld resultatene fra MR-undersøkelsen Ndure gjennomførte etter at smerter har plaget ham nesten en måneds tid. Og som også holdt BUL-løperen utenfor den planlagte 1000-meterstafetten på NM-arenaen på Lillehammer sist søndag.

— Han er for så vidt friskmeldt til VM. Men dere må spørre ham sjøl hvordan han føler seg. Det er han som må føle at han er bra, sier Engebretsen til Dagbladet.

25-åringen løp 100-meteren på 10,07 i Stockholm sist fredag, men fortalte til media at smertene i høyre kneet fikk ham til å tvile på VM i Berlin.

Ikke maks —?Undersøkelsen viser ingen alvorlig skade. Ingen meniskskade som man fryktet. Det er en lett bløtdelsskade som ikke skal behandles på annet vis enn med lett fysioterapi, opplyser Engebretsen.

100-meterfinalen i Berlin avholdes 16. august. Men legen påpeker at skaden han har ikke vil ødelegge treninga noe nevneverdig fram mot VM.

—?Ndure sier sjøl at han har problemer med å løpe på maks. Men det skulle han uansett ikke ha gjort før VM. Sånn sett blir ikke treningene framover så forskjellige fra om han hadde vært helt skadefri, sier Engebretsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer