IKKE OK: Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye reagerer på at Al-Wehda presenterte Issam Jebali før klubbene hadde kommet til enighet om en overgang. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
IKKE OK: Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye reagerer på at Al-Wehda presenterte Issam Jebali før klubbene hadde kommet til enighet om en overgang. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpixVis mer

Jebali-rot: - Ikke innafor. Det er ingen avtale

Den saudiarabiske klubben Al-Wehda har sikret seg Rosenborg-spiller Issam Jebali.

Jebali har vært ryktet bort fra Rosenborg den siste tiden. Søndag publiserte Al-Wehda fra Mekka et bilde av 27-åringen som håndhilser på klubbens visepresident Abdullah Khuqair på Instagram. Klubben skriver at partene er kommet til enighet om en avtale.

Selv om mye tyder på at en overgang går i orden, reagerer Rosenborg på fremgangsmåten til saudiaraberne.

- Dette er ikke innafor. Det er ikke gjort noen avtale mellom klubbene. Det er det jeg kan si om det, sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye til Adresseavisen.

- Hvis det formelle er på plass, er det greit å posere med visepresidenten i ny klubb. Men det er det ikke her. Og det er i hvert fall ikke slik vi holder på. Så gjenstår det å se om ting kommer på plass, fortsetter han.

Rosenborg sikret seg midtbanespilleren fra svenske Elsborg for rundt ti millioner kroner forrige sommer. I høstsesongen var tuniseren en sentral spiller da trønderne sikret seg både serie- og cupgull.

Jebali står med tre mål på sju seriekamper og én cupkamp for Rosenborg