Jeffers ute i seks uker

Evertons unge spiss Francis Jeffers ble båret av banen under ligacup-kampen mot Bristol Rovers onsdag. Nå må 19-åringen belage seg på seks ukers fravær fra fotballbanen. Les også øvrige nyheter fra britisk fotball.

Jeffers slo gjennom på Evertons førstelag sist sesong, og har fortsatt framgangen i år. Fem scoringer har det blitt på spissen så langt, og med det har han bare Michael Owen foran seg på toppscorerlista i Premier League.

Med Jeffers og spissmakker Duncan Ferguson ute de neste ukene må Everton trolig støtte seg til veteranene Mark Hughes og Joe Max Moore på topp.

Også Kevin Campbell og Danny Cadamarteri er aktuelle, men førstnevnte er ennå ikke i 100 prosent kampform etter sitt lange skadeavbrekk.

  • RICHARD RUFUS burde ha vært i den engelske landslagstroppen skal vi tro Charlton-manager Alan Curbishly. - Dersom Keegan hadde tatt seg bryet verdt med å se på kampene vår hadde han utlukkende fått strålende rapporter på Richard, sier Curbishly ifølge Soccernet.
  • UGO EHIOGHU kan ende opp i Tottenham etter at overgangen til middlesbrough brøt sammen forrige uke. Ifølge Soccernet ønsker George Graham å sikre seg Ehiogu som erstatning for Ramon Vega og Sol Campbell som begge kan komme til å forlate klubben på free transfer til sommeren.
  • DOMINIC MATTEO er tatt ut i den skotske landslagstroppen til kampene mot Malta og Kroatia. Matteo har tidligere vært utatt i Englands A-landslagstropp, men begge ganger måtte den daværende Liverpool-spilleren melde forfall på grunn av skade. Matteo har også spilt landskamp for England både på U18- og U21-nivå, men har nå bestemt seg for å satse på det skotske landslaget.
UTE: Francis Jeffers må belage seg på et seks ukers skadeavbrekk etter at han ble båret av banen på onsdag.