AKSEPT: Manchester City-sjef Roberto Mancini sier han godtar unnskyldningen til Carlos Tevez. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
AKSEPT: Manchester City-sjef Roberto Mancini sier han godtar unnskyldningen til Carlos Tevez. Foto: REUTERS/Nigel RoddisVis mer

- Jeg aksepterer unnskyldningen hans

Tevez er snart tilbake på treningsfeltet.

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester City vant enkelt 4-0 mot Porto i kveld og sikret kvartfinaleplass i Europa League.

Sergio Aguero ble kåret til banens beste spiller, etter sin scoring etter 19 sekunder og hans målgivende pasning til Edin Dzeko som scoret 2-0.

Men selv om City-angrepet fortsetter å imponere, kan en gammel kjenning være tilbake på treningsfeltet allerede i løpet av de neste dagene.

Carlos Tevez beklaget i går oppførselen sin de siste månedene.

- Jeg aksepterer unnskyldningen hans. Jeg har ikke noe problem med det. I morgen skal vi møtes, og så kan han begynne å trene med oss, sier City-sjef Roberto Mancini i intervju etter dagens seier.

Tevez har ikke spilt for City siden han nektet å varme opp i kampen mot Bayern Munchen i september.

Dagbladet var på plass på Etihad Stadium i kveld, og City fikk en drømmeåpning på kampen med Agueros tidlige scoring.

- Det var utrolig viktig for oss å få den tidlige scoringen. Porto spilte veldig bra, de er et meget godt lag, sa Mancini til pressen.

- Vi håper vi er gode nok til å vinne både Europe League og Premier League. Det blir ikke lett, men vi skal prøve. Vinner vi de neste 13 kampene i Premier League er vi mestere, sier Mancini og ler.

TILBAKE I MANCHESTER: Carlos Tevez. Foto: AP Photo/PA, Dave Thompson
TILBAKE I MANCHESTER: Carlos Tevez. Foto: AP Photo/PA, Dave Thompson Vis mer