- Jeg angrer bare på én ting

Mourinho med nytt stikk til Casillas.

NYTT STIKK: Real Madrid kom med det som virket som et nytt stikk til Iker Casillas. Portugiseren angrer på at han ikke hentet Diego Lopez tidligere. Foto:  EPA/Sergio Barrenechea/NTB scanpix
NYTT STIKK: Real Madrid kom med det som virket som et nytt stikk til Iker Casillas. Portugiseren angrer på at han ikke hentet Diego Lopez tidligere. Foto: EPA/Sergio Barrenechea/NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Fremtiden til Real Madrid-trener José Mourinho ble selvfølgelig et hett tema da portugiseren holdt en pressekonferanse i ettermiddag. Men det var en annen uttalelse som fikk de fleste journalistene til å rynke på nesa.

Manageren fikk spørsmål om han ville gjort noe annerledes som Real Madrid-trener om han kunne skru tiden tilbake.

- Ville jeg gjort noe annerledes hvis jeg hadde mulighet til å gjøre noe om igjen over de tre siste årene? Jeg skulle hentet Diego Lopez etter mitt første år. Vi gjorde ikke nok for å signere ham. Det er en skam, sier Mourinho.

Den uttalelsen må tolkes som et nytt stikk til Iker Casillas.

Gnisninger Stjernekeeperen ble vraket fra startoppstillingen for første gang på ti år tidligere denne sesongen, og Diego Lopez er mannen som har tatt opp arven. 31-åringen ble hentet til Real Madrid fra Sevilla i januar etter at Iker Casillas var ute med en skade, og sisteskansen har virkelig tatt vare på muligheten.

Casillas skal etter rapportene ha vært involvert i en hissig ordveksling med Mourinho etter en kamp i desember, og det har lenge vært gnisninger mellom partene.

NY FØRSTEKEEPER: Diego Lopez har gjort en stor figur i Real Madrid-buret de siste kampene. Foto: EPA/Kiko Huesca/NTB scanpix
NY FØRSTEKEEPER: Diego Lopez har gjort en stor figur i Real Madrid-buret de siste kampene. Foto: EPA/Kiko Huesca/NTB scanpix Vis mer

Real Madrid-keeperen har kjemper for å overbevise José Mourinho om at han fortjener å få tilbake keeperplassen, men har ikke blitt hørt.

Mourinho ville heller ikke bekrefte om han blir værende i Madrid eller ikke etter inneværende sesong.

- Jeg kan bare bekrefte at jeg vil sitte ned med presidenten og José Angel Sanchez på slutten av sesongen, sier Mourinho.