NULL POENG:  Overgangen fra McLaren har ikke gitt Fernando Alonso suksess på banen, men privat har det gitt han lykke. Foto: NTB Scanpix
NULL POENG: Overgangen fra McLaren har ikke gitt Fernando Alonso suksess på banen, men privat har det gitt han lykke. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg angrer ikke, for nå er jeg lykkelig

Alonso etter Ferrari-farvel.

Etter overgangen til McLaren, er det lite som har gått på skinner for spanske Fernando Alonso. Likevel gir han laget æren for å ha gitt ham motivasjonen tilbake.

Ifølge spanjolen mistet han gleden ved å kjøre etter fem år i Ferrari. Til tross for at ting slett ikke har gått etter planen i McLaren, angrer han ikke på byttet.

- Jeg angrer ikke, for nå er jeg lykkelig. Jeg nyter helgene, jobben og trengte ny motivasjon. Jeg mistet den i fjor. Å være nummer to eller tre i så mange år, uten å se noe framgang, er tøft for motivasjonen. Da er det vanskelig å jobbe videre, men nå er alt det tilbake, sier Alonso.

Alonso har fremdeles til gode å ta poeng noen av årets sju formel 1-løp. McLarens nye Honda-motor har bydd på problemer, og de har toppet seg inn mot helgens Grand Prix i Østerrike hvor både Alonso og Jenson Button må starte langt bak i feltet etter å ha brukt for mange motorer.

(NTB)