- Jeg angrer ingenting

Flamini provoserer Spurs-fansen før kveldens Champions League-kamp.

ANGRER INGENTING: Mathieu Flamini har akkurat satt Vedran Corluka på sidelinja i fire uker, men unnslapp det røde kortet. I kveld får han gjensyn med Spurs-fansen når han returnerer til White hart Lane for returoppgjøret. Flamini spilte fem kamper mot Tottenham mens han var Arsenal-spiller og tapte ingen av dem.Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi
ANGRER INGENTING: Mathieu Flamini har akkurat satt Vedran Corluka på sidelinja i fire uker, men unnslapp det røde kortet. I kveld får han gjensyn med Spurs-fansen når han returnerer til White hart Lane for returoppgjøret. Flamini spilte fem kamper mot Tottenham mens han var Arsenal-spiller og tapte ingen av dem.Foto: REUTERS/Alessandro BianchiVis mer

• Direkte klokka 20.45: Tottenham - Milan fra White Hart Lane.

(Dagbladet): Som om ikke grisetaklingen Mathieu Flamini viste på San Siro for tre uker siden var nok til å sette Tottenham-sinnene i kok, fortsetter eks-Arsenal-spilleren å tirre motstanderne i forkant av kveldens Champions League-retur mellom Spurs og Milan i London.

- Jeg er lei meg for at han ble skadd, men jeg angrer ingenting, sier Flamini ifølge The Guardian.

Flamini unnslapp på mirakuløst vis det røde kortet etter to-fotstaklingen av Vedran Corluka, en takling som satte kroaten på sidelinja i fire uker. Det, og Gennaro Gattusos hodeløse opptreden under og etter kampen i Milano, gjør sitt til at Flamini forventer en varm velkomst på White Hart Lane i kveld.

Vet hva som venter ham
- Jeg er forberedt på hva som helst, sier Flamini, og det bør han nok være også.

- Uansett hva jeg sier tror jeg han kommer til å få en varm velkomst her. En eks-Arsenal-spiller som gjør en sånn takling i den første kampen... Jeg er sikker på at han vet hva som venter ham, sier Tottenham-manager Harry Redknapp med et ørlite smil om munnen.

- Vi har Zlatan
Som kjent vant Tottenham det første oppgjøret 1-0, og har dermed et helt fantastisk utgangspunkt for å nå kvartfinalen i Champions League. Det er Milan som må angripe, og det er Milan som må vinne.

- Vi er nødt til å legge ned en skikkelig laginnsats, sier Milan-trener Massimiliano Allegri.

- Men vi har individualister som Zlatan Ibrahimovic som har sin beste sesong i karrieren. Dette er en oppgave vi kan klare.

• Direkte klokka 20.45: Tottenham - Milan fra White Hart Lane.