GJORT MANGE SPRELL: Mario Balotelli er ikke som fotballspillere flest. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB scanpix
GJORT MANGE SPRELL: Mario Balotelli er ikke som fotballspillere flest. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB scanpixVis mer

- Jeg angrer kun på én ting

Mario Balotelli har gjort mye dumt opp gjennom årene.

(Dagbladet): Mario Balotelli er en spiller det er vanskelig å temme - både på og utenfor banen. Han har blant annet tråkket på hodet til Scott Parker, og ødelagt en garderobedør etter et tap mot Liverpool. Det er likevel de utenomsportslige episodene som gjør Balotelli til et yndet objekt for tabloid-pressen.

En gang kastet han dartpiler mot ungdommer fordi han kjedet seg, og ved en annen anledning satte han fyr på sitt eget hus på grunn av uvettig bruk av fyrverkeri - innendørs.

Det er likevel kun én ting han angrer på.

- I livet mitt er det bare en ting jeg ikke ville gjort om igjen. Jeg ville ikke kastet Inter-trøya i bakken, sier Balotelli på en pressekonferanse før landskampen mot Malta førstkommende tirsdag.

Begynnelsen på slutten Hendelsen spissen sikter til er da Mario Balotelli tok av seg trøya etter en Champions League-kamp mot Barcelona i 2010, og kastet den på bakken. Det skal også ha vært en av grunnene til at italienerens karriere i Milano-klubben gikk mot slutten.

Rapportene forteller at Marco Materazzi tok tak i Balotelli, og dyttet spilleren hardt i veggen etter kampen på grunn av trøye-kastet. Noe Inter-manager José Mourinho ikke likte.

KASTET DRAKTA: Mario Balotelli kastet Inter-drakta i bakken etter en kamp mot Barcelona. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / NTB scanpix
KASTET DRAKTA: Mario Balotelli kastet Inter-drakta i bakken etter en kamp mot Barcelona. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / NTB scanpix Vis mer

- Jeg har vært i Inter siden juli 2008. Dersom jeg skal forsøke å huske alle de gangene jeg har forsøkt å belære et fantastisk talent, snakker vi om tusenvis. Dette er en semifinale i Champions League, den nest viktigste kampen innen klubbfotballen, så skjer det noe så stygt, sa en oppgitt Mourinho den gangen.

Til tross for at mange mener at Balotelli er litt høy på seg selv, mener hovedpersonen selv at han ikke er selvgod

- Jeg har aldri vært høy på pæra. Jeg ser ikke på meg selv som den beste i verden, heller ikke den verste. Jeg er meg, og det er nok, sier Balotelli på pressekonferansen.

Han forteller også at han kan merke at andre lags supportere har begynt å like han bedre.