- Jeg avviste ikke Aragones

Torres sier treneren sto for langt unna.

(Dagbladet.no): Spanias superspiss Fernando Torres fikk i går refs av trener Luis Aragones for ikke hå ha tatt Spania-sjefen i hånda da han ble byttet ut i den imponerende forestillingen mot Russland.

- Jeg kan ikke la slike ting skje. Jeg forstår at en spiller blir irritert over å bli byttet ut, det skjedde med meg også. Men stemningen i laget er enestående, og det er viktig å opptre korrekt, sa Aragones i går.

Nå snakker Liverpool-stjernen ut om episoden.

- Luis (Aragones, journ.anm) var seks meter unna meg, vi var ikke så nær, og jeg ville aldri vist slik mangel på respekt for treneren, sier Torres ifølge Reuters.

24-åringen var tydelig misfornøyd med å bli plukket av banen i David Villas hattrick-kamp, men var ikke sint på treneren ifølge seg selv.

- Jeg var sint på meg selv og det er ikke sant at jeg nektet å ta sjefen i hånda. Jeg vet jeg ikke kan være sint i mer enn 30 sekunder om gangen når det sitter spillere på benken som ikke har vært på banen i hele tatt, sier «el niño».

Torres og Aragones\' forhold går langt tilbake i tid. Veterantreneren har vært trener for Torres både i Atletico Madrid og på aldersbestemte landslag.

- Luis viste meg garderobe-reglene da jeg var 16 år gammel og det viktige er at det som skjer på banen, blir på banen, slår Torres fast.

SEKS METER?: Fernando Torres sier det er feil at han ikke ville takke Aragones for kampen og forklarer episoden med at treneren sto langt unna. Foto: Jon Super/AP
SEKS METER?: Fernando Torres sier det er feil at han ikke ville takke Aragones for kampen og forklarer episoden med at treneren sto langt unna. Foto: Jon Super/AP Vis mer

Det ventes at Torres vil utgjøre spissparet sammen med David Villa i morgendagens oppgjør mot Sverige.

- Jeg avviste ikke Aragones
<B>SKUFFET:</B> Fernando Torres sier det tydelige kroppsspråket var et resultat av at han var skuffet over seg selv.