Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg bannet ikke og var ikke aggressiv

Mascherano forstår ikke utvisningen.

(Dagbladet.no): Liverpools midtbaneterrier Javier Mascherano sliter fortsatt med å forstå hvorfor han ble utvist mot Manchester United i går.

- Jeg spurte dommeren hva som skjedde. Jeg bannet ikke, jeg var ikke aggressiv og jeg konfronterte ham ikke, sier han til Liverpool Echo.

Fernando Torres fikk gult kort for å klage på tøff behandling. Da tok Mascherano noen titalls meter løpefart for å be dommer Steve Bennett om en forklaring. Bennett er ikke av typen som liker spørsmål med tilløp.

- Kunne ikke tro det

Resultatet var at argentineren fikk sitt andre gule kort og ble utvist i første omgang.

- Da han viste meg det andre gule kortet og viste meg ut, kunne jeg ikke tro det.

Mascherano hadde vondt for å godta den beslutningen, og lagkameratene og manager Rafa Benitez måtte trå til for å roe ham og få ham til å forlate Old Trafford-matta.

Etter kampen beklaget Mascherano til de andre Liverpool-spillerne, som til slutt tapte 3-0 i undertall borte mot serielederen.

SKJØNTE INGENTING: Liverpool-manager Rafa Benitez måtte stoppe Javier Mascheranos desperate jakt etter en forklaring da han ble utvist på Old Trafford i går. Foto: Jon Super, AP/Scanpix
SKJØNTE INGENTING: Liverpool-manager Rafa Benitez måtte stoppe Javier Mascheranos desperate jakt etter en forklaring da han ble utvist på Old Trafford i går. Foto: Jon Super, AP/Scanpix Vis mer

- Jeg er lei meg for lagkameratene mine, fordi dette betydde at vi ble redusert til ti mann og det gjorde ting enda vanskeligere for oss, sier han.

Mister Liverpool-derbyet

Han blir automatisk utestengt fra derbyet mot Everton neste runde, men risikerer også ytterligere karantene for manglende vilje til å forlate banen etter å ha blitt vist det røde kortet.

FA vil trolig granske dommerrapporten til Bennett før de bestemmer seg. Om Mascheranos forklaring stemmer, var det ingen grov forseelse han gjorde seg skyldig i.

Men den var lite taktisk, spesielt når det gjelder timingen. De siste dagene har det vært sterkt mediafokus på spillernes manglende respekt for dommeravgjørelser etter at Chelsea-spiller Ashley Cole demonstrativt snudde ryggen til dommer Mike Riley da han fikk gult kort for en stygg takling i kampen mot Tottenham på onsdag.

- Jeg vet ikke om det hadde noe med Ashley Cole-episoden å gjøre, du må spørre dommeren, sa Rafa Benitez etter kampen i går.

Steve Bennett var forøvrig fjerdedommer i kampen mellom Chelsea og Tottenham.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media