Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg begynner å føle meg hjemme her. Det har jeg ikke gjort før

Nina Løseth luktet på pallen i slalåm-åpningen.

SKRUDD PÅ: Her er Nina Løseth på vei ned til femteplass i slalåmen i Levi i dag. Det var en opptur etter at hun kjørte ut av storslalåmrennet i Sölden for to uker siden.Foto: EPA/MARKKU OJALA/ NTB Scanpix
SKRUDD PÅ: Her er Nina Løseth på vei ned til femteplass i slalåmen i Levi i dag. Det var en opptur etter at hun kjørte ut av storslalåmrennet i Sölden for to uker siden.Foto: EPA/MARKKU OJALA/ NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Nina Løseth tangerte sitt beste resultat fra fjorårssesongen da hun ble nummer fem i slalåmåpningen i finske Levi i dag. Etter løpet var det en strålende glad Løseth som snakket med NRK.

- Jeg følte jeg var veldig på i hele dag, sier Løseth.

Etter en respektabel åttendeplass i førsteomgang fikk hun virkelig fart på skiene i andreomgang, men til slutt ble avstanden til de aller beste for stor.

- Jeg tenker jo litt sånn, søren, jeg hadde mer å gi, men det er godt å starte slalåmsesongen slik. Spesielt etter det som skjedde i Sölden, sier Løseth.

På Rettenbachbreen i den alpine sesongåpningen, kjørte Løseth ut i førsteomgangen. Det var hun ekstremt skuffa over, spesielt siden formen kjentes så bra ut. Revansjen i Levi i dag smakte derfor ekstra godt.

- Jeg kjenner meg litt stolt. Jeg er i godt selskap her, men jeg begynner å føle meg hjemme i toppen. Det har jeg ikke gjort før.

Nina Løseth har aldri vært bedre enn nummer fire i verdenscupen. Åpningsrennet tenner håpet om at hun i løpet av sesongen kan klatre opp på pallen i slalåm, noe hun trodde hun skulle klare etter femteplassen i østerrikske Lienz i fjor vinter.

- Det kan bli en morsom sesong, er alt en smilende Løseth vil si om fortsettelsen.

• Slovenske Tina Maze vant rennet foran svenske Frida Hansdotter og østerrikske Katrin Zettel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling