- Jeg begynner å føle meg hjemme her. Det har jeg ikke gjort før

Nina Løseth luktet på pallen i slalåm-åpningen.

SKRUDD PÅ: Her er Nina Løseth på vei ned til femteplass i slalåmen i Levi i dag. Det var en opptur etter at hun kjørte ut av storslalåmrennet i Sölden for to uker siden.Foto: EPA/MARKKU OJALA/ NTB Scanpix
SKRUDD PÅ: Her er Nina Løseth på vei ned til femteplass i slalåmen i Levi i dag. Det var en opptur etter at hun kjørte ut av storslalåmrennet i Sölden for to uker siden.Foto: EPA/MARKKU OJALA/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nina Løseth tangerte sitt beste resultat fra fjorårssesongen da hun ble nummer fem i slalåmåpningen i finske Levi i dag. Etter løpet var det en strålende glad Løseth som snakket med NRK.

- Jeg følte jeg var veldig på i hele dag, sier Løseth.

Etter en respektabel åttendeplass i førsteomgang fikk hun virkelig fart på skiene i andreomgang, men til slutt ble avstanden til de aller beste for stor.

- Jeg tenker jo litt sånn, søren, jeg hadde mer å gi, men det er godt å starte slalåmsesongen slik. Spesielt etter det som skjedde i Sölden, sier Løseth.

På Rettenbachbreen i den alpine sesongåpningen, kjørte Løseth ut i førsteomgangen. Det var hun ekstremt skuffa over, spesielt siden formen kjentes så bra ut. Revansjen i Levi i dag smakte derfor ekstra godt.

- Jeg kjenner meg litt stolt. Jeg er i godt selskap her, men jeg begynner å føle meg hjemme i toppen. Det har jeg ikke gjort før.

Nina Løseth har aldri vært bedre enn nummer fire i verdenscupen. Åpningsrennet tenner håpet om at hun i løpet av sesongen kan klatre opp på pallen i slalåm, noe hun trodde hun skulle klare etter femteplassen i østerrikske Lienz i fjor vinter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer