- Jeg begynte å gråte, og klarte ikke stoppe

Fabrizio Miccoli måtte byttes ut etter sitt fantastiske frispark.

(Dagbladet): Palermo-kaptein Fabrizio Miccoli har brukt den siste uka på å forklare hvorfor han klappet fullstendig sammen etter scoringen sin i første omgang mot Lecce forrige helg.

Miccoli satte et fantastisk frispark via krysstanga og i mål på overtid av første omgang, men i stedet for å feire 1-1-perlen, brøt 31-åringen sammen i tårer.

Fortsatt gråtende gikk han i garderoben da dommeren blåste av, og kapteinen kom aldri på banen igjen etter pausen.

Manager Delio Rossi sa til pressen etter kampen at Miccoli var utrøstelig over å ha svekket Lecces muligheter for overlevelse i Serie A, og at han rett og slett ikke var i stand til å fortsette.

- Det er sant, jeg begynte å gråte og klarte ikke stoppe, sier 31-åringen selv, ifølge irske Independent.

- Jeg gråt på banen etter målet, og jeg gråt i garderoben. Lecce er laget mitt og jeg såret dem. Det er som å såre en gammel venn, sier Miccoli.

Den tidligere Juventus- og landslagsspilleren fikk aldri sjansen i Lecce, som syntes gutten på 1.67 var for lav til å satse på da han prøvde seg i klubben som ungdom.

Kapteinsbindet Miccoli bruker i Palermo er fortsatt i Lecce-supporternes farger, og han legger ikke skjul på at han har problemer med å skjule følelsene for klubben i sitt hjerte.

- Det er min feil at dette skjer hver gang, for jeg føler meg så knyttet til hjemmet mitt. Det er en personlig ting jeg skulle ønske jeg kunne holde for meg selv, sier han.

Palermo vant til slutt bortekampen 4-2. I helga tapte Lecce igjen, borte mot Catania, og er nå bare to poeng over nedrykksplass.

Palermo ligger på syvendeplass i Serie A.