- Jeg behøver tid til å tenke

Petter Solberg i uvisse etter Subaru-nedleggelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Petter Solberg har gått i tenkeboksen etter at han mottok de nedslående nyhetene om at arbeidsgiveren hans gjennom åtte år, Subaru World Rally Team, i dag ble historie under en pressekonferanse i Tokyo.

- Jeg ble informert om dette tidligere i dag, og behøver tid til å tenke igjennom dette før jeg uttaler meg offentlig. Jeg skjønner at både supportere og presse ønsker svar på sine spørsmål nå, men ber om at dere gir meg tid til i morgen, sier Petter Solberg til sin egen hjemmeside i ettermiddag.

- Slutt på millionfest

Racerfører, journalist og motorsportkommentator Atle Gulbrandsen medgir at han er usikker på hva Solberg nå kommer til å gjøre.

- Det er det som er millionkronersspørsmålet. Han har flere muligheter og har kontrakt ut 2009, men jeg tror uansett han kan vinke farvel til millionlønnen han har hatt til nå. Det er nok slutt på den tiden da han kunne tjene 40 millioner kroner i året, sier Gulbrandsen til Dagbladet.no.

Ettersom de to fabrikkslagene Ford og Citroën allerede har meldt på sine førere foran neste sesong, har fristen for å forhandle om et fabrikkssete løpt ut. Skal Solberg satse på rally-vm i 2009, blir det enten som fører i et eget team eller hos et allerede eksisterende privatteam.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.