- Jeg beklager ikke. Hva er det å beklage?

Ingen unnskyldning fra Wenger.

HETT I LONDON: Arsenal-manager Arsene Wenger (t.v) og Chelsea-boss Jose Mourinho var ikke akkurat bestevenner før helgas møte, og forholdet dem imellom ble garantert ikke bedre etter krangelen på sidelinja under kampen. Foto: Adrian Dennis /AFP / NTB Scanpix
HETT I LONDON: Arsenal-manager Arsene Wenger (t.v) og Chelsea-boss Jose Mourinho var ikke akkurat bestevenner før helgas møte, og forholdet dem imellom ble garantert ikke bedre etter krangelen på sidelinja under kampen. Foto: Adrian Dennis /AFP / NTB ScanpixVis mer

Arsenals manager Arsène Wenger har ingen intensjoner om å legge seg flat etter helgens «slåsskamp» med Chelsea-manager Jose Mourinho.

Forholdet mellom de to har aldri vært det helt store, og bedre ble det ikke etter episoden under søndagens oppgjør på Stamford Bridge.

Franskmannen Wenger skubbet til Mourinho da han ville si fra hva han mente om at Alexis Sánchez ble hardt taklet av Gary Cahill.

- Jeg beklager ikke. Hva er det å beklage? Jeg forsøkte å komme meg fra A til B og noen hindret meg før jeg kom til B, sier Wenger til Sky Sports.

Mourinho forsvarer seg med at Wenger var på vei inn i Chelseas tekniske sone.

- Det er to tekniske soner, én for meg og én for ham. Han var på vei inn i mitt felt, og det var ikke for å gi meg tekniske instruksjoner. Han kom inn for å presse dommeren til å dele ut rødt kort til Cahill. Det kunne jeg ikke godta, mener Mourinho.

Cary Cahill fikk gult kort for taklingen, og Mourinho erkjente etter kampen at forsvarsspilleren nok var heldig som slapp unna det røde.

Mourinho nektet å takke Wenger for kampen og gikk rett i garderoben etter 2-0-seieren.

(NTB)