- Jeg beklager på det sterkeste

Jostein Flo legger seg langflat etter farvel-fadesen på Marienlyst i går.

IKKE NOE Å VÆRE STOLTE AV: Jostein Flo beklager at de ikke tok et skikkelig farvel med Adam Larsen Kwarasey på Marienlyst i går. 
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
IKKE NOE Å VÆRE STOLTE AV: Jostein Flo beklager at de ikke tok et skikkelig farvel med Adam Larsen Kwarasey på Marienlyst i går. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Strømsgodset-spillerne var i harnisk etter at de sikret fjerdeplassen i Tippeligaen i går kveld hjemme på Marienlyst.

Grunnen av at keeperveteranen Adam Larsen Kwarasey ikke hørte et knyst fra noen på stadion da han takket av etter åtte år i Godset-drakta.

- Det er rett og slett pinlig, sa visekaptein Jørgen Horn til Drammens Tidende.

Nå legger sportssjefen klubben seg langflat i samme avis.

- Jeg har bedt en samlet spillergruppe om unnskyldning. Jeg beklager på det sterkeste, og den beklagelsen har spillerne godtatt. Vi er veldig ydmyke i forhold til at spillerne har et helt spesielt forhold til Marienlyst, og at de ønsker å bli hyllet her. Marienlyst er vårt mekka, sier Jostein Flo til Drammens Tidende.

Nå lover Flo at det ikke skal skje igjen, og at klubben vil samle spillerne neste torsdag til en avslutning, både for Larsen Kwarasey, og Jarl Andre Storbæk og Simen Brenne, som også er ferdige i klubben.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 168755209


Varnish cache server