<strong>SHOW:</strong> Usain Bolt er tidenes størst friidrettsutøver, men han liker også å underholde. Han sier han slapper av når han holder på sånn. Her fra pressekonferansen i Rio sist mandag. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Scanpix
SHOW: Usain Bolt er tidenes størst friidrettsutøver, men han liker også å underholde. Han sier han slapper av når han holder på sånn. Her fra pressekonferansen i Rio sist mandag. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg bekymrer meg aldri for dopingtester. Jeg har ingenting å frykte

Usain Bolt (29) er selve symbolet på friidrett på sitt beste: Unike prestasjoner og topp underholdning. Dessuten jukser han ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RIO DE JANEIRO: Vel, det siste der, det om at Bolt ikke doper seg - og aldri har gjort det - er det spekulert mye rundt. Han har utallige ganger blitt spurt. Hver eneste gang har han bedyret sin gode samvittighet og fordømt doping.

- Det har vært tøffe tider for friidretten. Men nå går det bedre, vi er i ferd med å luke ut de dårlige elementene. Om noen få år er sporten forhåpentligvis ren, sa han på en pressekonferanse her i Rio for noen dager siden.

Du kan nå betale med

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer