- Jeg ble forbanna

Et bilde fra hviterussisk fotball skaper reaksjoner. TV 2-kommentator Gro Hammerseng er frustrert.

RUNDENS SPILLER: Egor Semenkov poserer sammen med to påskehårer og beviset på at han var den beste spilleren i den hviterussiske ligaens fjerde runde. Foto: Pressball
RUNDENS SPILLER: Egor Semenkov poserer sammen med to påskehårer og beviset på at han var den beste spilleren i den hviterussiske ligaens fjerde runde. Foto: Pressball Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mens resten av Europa har stoppet all idrett, ruller fotballen videre i Hviterussland til WHO (Verdens helseorganisasjons) store fortvilelse.

Ligaen har opplevd en stor oppsving. Sulteforede fotballinteresserte er tydeligvis lei av å bare få servert gamle høydepunkter, og rettighetene til den hviterussiske ligaen er solgt til Russland, Israel og India - for å nevne noen land.

Og med seerne kommer også bookmakerne. Seinest i går fikk Norsk Tipping kritikk for å tilby spill på ligaen, mens bookmakerne takker, bukker og leter etter flere måter å få oppmerksomhet på.

Lettkledd bilde

Denne uka vekket et bilde av FK Slutsk-spiller Egor Semenov oppmerksomhet. Han ble kåret til rundens spiller i Hviterussland, og da han mottok beviset var han flankert av to lettkledde påskeharer.

Rundens spiller var sponset av bettingselskapet Parimatch, og de fant sin måte på å spille på lag med både påsketradisjonene og ymse fordommer.

Semenov selv uttalte følgende til Pressball:

- Vi gjør slike ting for å tilfredsstille supporterne. Vi vil gi noen tilbake til alle som støtter oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer